Nieuws

Binnenkort een bbq? Kies voor een bbq pakket

Van zodra de zon komt kijken, worden de bbq’s aangestoken. Wil jij lekker genieten van heerlijk vlees, vis of gevogelte op je bbq? Bestel gewoon een bbq pakket. De beenhouwer stelt voor jou een assortiment samen van de beste vleessoorten. Denk maar aan specialiteiten zoals Picanha, Tomahawk, Angus of Ribeye. Gamba’s, heilbot of een lekker kippetje mogen niet ontbreken. Of wil je een pakket met diverse soorten populaire bbq hapjes? Dit kan ook! Denk daarbij aan hamburgers, kipspiesjes en worstjes. En misschien zit er wel lekker vlees tussen dat je nog nooit gegeten hebt? Het is dé gelegenheid om nieuwigheden te ontdekken.

Je bbq wordt een succes

Jij weet het beste wat jouw gasten graag lusten. Laat dit weten aan de beenhouwer en vraag hem raad. Je kiest een bbq pakket uit en je krijgt heerlijke stukken vlees, gevogelte of vis. Ook voor de kinderen bestaan er speciale pakketten. En heb je vegetariërs op bezoek? Ook daarvoor heeft je beenhouwer een aangepast bbq pakket. Een heerlijk stuk brood en lookboter erbij en je bbq kan niet meer stuk. Je hoeft dus zelf het vlees niet meer uit te zoeken. Het bbq pakket is zeer uitgebalanceerd en valt in ieders smaak. Je laat het gewoon thuis leveren zodat jij je volledig met je gasten kunt bezighouden. Het enige wat je hoeft te regelen is de dinerborden (van bijvoorbeeld Fonq of The Table) om vanaf te eten. Makkelijk toch?

Ga de caveman toer op!

Echte mannen houden van stoer en gaan voor stevig eten. Daarvoor heeft je beenhouwer een caveman style bbq pakket. Weet jij nog niet wat een caveman bbq is? Dan wordt het de hoogste tijd om hiermee kennis te maken. Het is een unieke tool om samen met vrienden in je tuin te bbq’en. Het rooster wordt door middel van een wiel op en neer gelaten. Zo hangt je vlees altijd op de perfecte hoogte boven je vuur. Slow cooking of een snelle hap? Met dit type van bbq bepaal je dit zelf! Wedden dat je bbq deze zomer dé plek is om heerlijk te genieten?

Similar Posts