Nieuws

Opzoek naar echt goede wijnen?

Voor de komende zomervakantie ben ik op zoek naar echte goede wijnen. Om echt in de Spaanse en Italiaanse sfeer te komen was ik dus ook opzoek naar een wijn die hier ook echt vandaan komt. Omdat ik eigenlijk niet de kennis heb van deze wijnen zocht ik iemand die dat wel heeft. Ik zocht naar een wijnverkoper uit Twente waar ik deze Italiaanse en Spaanse wijn online kan kopen. 

Importeren van wijn

Omdat ik zelf geen idee heb waar ik de beste wijn kan importeren heb ik hiervoor ook hulp ingeschakeld. Nadat ik onderzoek gedaan heb op het internet heb ik een bedrijf gevonden die wijn importeren vanuit andere landen. Daarnaast hebben deze mensen ook nog enorm veel kennis van wijn. Zo zoeken ze elke keer naar de beste wijn en hierbij komt enorm veel kijken. Denk hierbij aan natuurlijk de soorten wijn en waar het vandaan komt. Maar ook kijken ze naar wijnen waar een verhaal achter zit. Zo hebben ze een wijn waarvan de wijnranken op zo´n 700 meter boven zeeniveau groeit. Hier groeit de duif van deze wijn met een hoog suiker en tanninegehalte. Omdat ik in de zomer vaak wijnproeverijen doe met familie en vrienden is het dan ook heel leuk en fijn dat dit bedrijf wijn verkopen met een verhaal erachter. Dit maakt het houden van een proeverij dan ook gelijk veel leuker en interessanter. 

Prijzen van de wijn

Omdat je met het importeren van producten en nu dus in het speciaal wijn krijg je vaak te maken van bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan accijns, transportkosten en verpakkingskosten. De wijnverkoper uit Rijssen die mij deze keer dus geholpen heeft aan de wijn heeft mij hierin enorm goed geholpen en hierdoor heb ik goedkoop en snel goede wijn kunnen krijgen uit Italië en Spanje.

Similar Posts