Nieuws

Word de bartender in huis met een eigen cocktail set

Wat missen we het toch: fruitige cocktails drinken aan de bar of op een terras. We zijn al bijna vergeten hoe lekker die mojito en strawberry margarita ook alweer waren. Heb je er echter wel eens bij stilgestaan dat je ook thuis de heerlijkste cocktails kunt maken? Gewoon helemaal zelf met gebruik van een Cockail set!

Cocktails maak je zelf in een handomdraai

Cocktails maken moeilijk? Met een beetje oefenen, liefde, aandacht én een cocktail set in huis, kan iedereen het. Je favoriete recepten kun je zo van het internet afplukken en binnen de kortste tijd sta je te shaken alsof het een lieve lust is. Wist je bijvoorbeeld dat de Piña Colada (je weet wel, die fantastische zomerse cocktail met kokos en ananas), helemaal niet zo moeilijk is om te maken? Zo maak je nog eens indruk! Naast dat het ontzettend leuk is om cocktails te drinken, is het ook nog eens superleuk om te doen. Verveel je je op een zondagmiddag? Haal de cocktail set uit de kast en ga samen cocktails maken! Een gegarandeerde leuke middag.

Voor elk wat wils

Een dark en stormy, een bloody mary of een moscow mule? Met een eigen Cocktail set kun je alle kanten op. Zo kun je iedere keer iets nieuws verzinnen en kunnen jij en je gezelschap drinken wat jullie het lekkerst vinden! Geen zin om meteen veel geld uit te moeten geven aan een drankvoorraad? Ook met een klein aantal dranken kun je variëren. Richt je bijvoorbeeld in het begin op het maken van cocktails met rum. Het zal je verbazen hoeveel soorten cocktails je alleen al met rum kunt maken. Zo maak je een fruitige cocktail met rum voor jezelf en een frisse lentecocktail voor je vriendin!

Similar Posts