Nieuws

Keramische barbecues

De derde maand van het jaar is alweer begonnen en het weer is ook aan langzamerhand weer aan het opbloeien. Met een mooi vooruitzicht richting de zomermaanden, betekent dat we ook weer meer naar buiten gaan. We zoeken weer de terrasjes op, gaan weer varen of zitten lekker in de tuin. Over de tuin gesproken, dit is natuurlijk de ideale plek om lekker te barbecueën met vrienden of familie. De beste keramische barbecue voor dit soort gelegenheden is te vinden bij Barbecue XXL. Lees snel verder om wat meer over de barbecue en de geschiedenis erover te leren.

Het is een massieve, meestal keramische barbecue die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal en kan daardoor dus zeer goed de warmte en vocht vasthouden. Deze barbecue is boven en onder volledig afsluitbaar en hierdoor kan je de warmte perfect reguleren tijdens het barbecueën. Zo blijf je namelijk de gehele tijd grillen op een constante temperatuur. Zo tover je met een Kamado grill keer op keer dat heerlijke sappige stukje vlees.

Het heeft ook een mooie geschiedenis. De Kamado, ook wel Japans woord voor over, heeft een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Het was van oorsprong eerst nog houtgestookte, ronde, kleine potten die vastzaten in de grond. Hierdoor konden de Kamado’s door hun vormgeving en materiaal bijzonder goed warmte vasthouden. Dit was de inspiratie achter het maken van deze Kamado barbecues.

Nog even kort uitgelegd waarom ik het zou aanraden om een Kamado kopen:

  • Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Het heeft een uitstekende temperatuurregulatie
  • Het is een multifunctionele barbecue
  • Verbruikt minder houtskool dan traditionele houtskoolbarbecues
  • Bereid de lekkerste stukken vlees met een onovertroffen smaak

Uiteraard is alle informatie over deze prachtige en goedwerkende barbecues te vinden op de website. Denk niet te lang na, want voordat je het weet schijnt de zon alweer de hele dag over de tuin.

Similar Posts