Drank

Horecabier voor ondernemers en particulieren

Horecabier

Wilt u goedkoop horecabier bestellen? Bekijk dan eens de mogelijkheden op Horecabier.nl! U bestelt bij ons heerlijk premium bier voor zeer scherpe prijzen. U betaalt bij ons namelijk niet voor het merk, maar voor de kwaliteit en de smaak.

HorecabierIedereen kan horecabier bestellen

Omdat er bij ons geen sprake is van een minimale afname, is ons bier heel laagdrempelig om te bestellen. Zo heeft u ook de mogelijkheid om ons bier eerst te proeven voordat u een grotere bestelling plaatst. De klanten van Horecabier.nl zijn dan ook zeer uiteenlopend, u kunt hierbij denken aan:

  • Horecagelegenheden
  • Studentenverenigingen
  • Sportverenigingen
  • Evenementenbureaus
  • Slijterijen
  • Horeca groothandels
  • Particulieren
  • Campings of vakantieparken

Heerlijk Nederlands bier

Wellicht twijfelt u over de smaak van ons horecabier omdat wij erg lage prijzen hanteren. Het verschil met ander bier zit hem vooral in het feit dat u bij ons niet voor een merk betaalt. Ook betaalt u niet voor de marketing, inventaris en dat soort zaken. Daarnaast liggen onze productiekosten lager. Dit staat echter los van de kwaliteit. Wij streven er continu naar om de beste kwaliteit aan te bieden. Ons bier wordt dan ook met passie gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij. Er worden alleen maar natuurzuivere ingrediënten gebruiken bij het brouwen. Het resultaat? Hoge kwaliteit pils met een herkenbare, Nederlandse smaak. U en uw klanten zullen hier absoluut van genieten!

Slijterijen en groothandels

Wij werken nauw samen met groothandels en slijterijen in heel Nederland. Op dit moment hebben zo’n 35 groothandels ons horecabier in het assortiment. Ook voor slijterijen is het interessant om ons bier in het assortiment op te nemen. De consument heeft immers altijd behoefte aan betaalbaar bier en op deze manier kunt u voldoen aan deze vraag. Daarnaast kunnen slijterijen bij ons hogere marges berekenen waardoor ook zij profiteren van de voordelen. Wij zijn vastberaden om ons merk uit te breiden zodat steeds meer ondernemers en particulieren kunnen profiteren van ons betaalbare bier.

HorecabierBier en tap materialen voor evenementen

Horecabier is daarnaast ook erg populair in de evenementenbranche. Wij bieden in heel Nederland tank bier of fust bier aan voor uw evenementen, waarbij u altijd kunt rekenen op een scherpe prijs. Ook kunt u bij ons tap materialen huren of kopen. Wij doen dit in samenwerking met een aantal betrouwbare partners en stemmen de tap materialen af op de hoeveelheid bier die u afneemt. Kortom, wij bieden een totaaloplossing en denken graag met u mee over een geschikte oplossing! Het aandeel dat wij in de evenementenbranche hebben proberen wij continu te vergroten. Wij maken reclame via internet, mail en we proberen ondernemers te bereiken via vakbladen en horecabeurzen.

Zodra u een bestelling heeft geplaatst op Horecabier.nl, zal de groothandel of slijterij dit bier bij u bezorgen. Heeft u vragen over ons horecabier of wilt u graag helpen om ons bier bekend te maken bij een groter publiek? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0229 27 7572 en staan u graag te woord. U kunt ook het contactformulier op de website invullen voor meer informatie.

 

Similar Posts