Restaurant

De snackwagen: een aanrader voor iedere gelegenheid!

Snackwagen

Op Snackmobiel.nl kun je leuke, unieke catering boeken voor een evenement, verjaardag of bedrijfsfeest. Wij komen met de snackwagen bij jou op de gewenste locatie langs. De gezellige frietkraam wordt hier neergezet en ingericht. Daarna gaan wij aan de slag met het bereiden van verse friet, warme snacks en soepen.

SnackwagenOnbeperkt eten halen bij de snackwagen

Vervolgens kan iedereen onbeperkt eten halen bij de snackwagen. Je hebt bij ons de keuze uit diverse menu’s, waarvoor je een vaste prijs per persoon betaalt. Hoe duurder het menu, hoe meer snacks jouw gasten hebben waar ze uit kunnen kiezen. Ons meest uitgebreide menu heet Royal Lunch. Hiervoor betaal je €9 per persoon en deze mogelijkheid is te boeken vanaf 40 personen. Dit is dus zeer geschikt voor een originele bedrijfslunch, of voor scholen en verenigingen. Bij de Royal Lunch kun je onbeperkt genieten van de volgende snacks:

  • Friet + diverse sausjes
  • Soep van het seizoen
  • Verse broodjes met een warme snack
  • Losse snacks, zoals frikandellen en kipcorn
  • Optioneel een gehaktbal

Speciaal voor de kleintjes

Ook is er natuurlijk aan de kleintjes gedacht. Zo kun je kiezen voor Menu de Luxe. Voor kinderen onder de 10 jaar zijn de prijzen dan aangepast en dus lager. Wel kunnen ook zij dan natuurlijk onbeperkt smullen van de lekkerste snacks. Omdat wij van de snackwagen het prettig vinden om u nét een beetje extra te geven, hebben wij speciaal voor de kinderen een snoepzak voor na het eten. Kortom, zowel jong als oud zal enorm genieten van de snackwagen.

snackwagenBen jij nieuwsgierig naar onze menu’s en de bijbehorende prijzen? Neem eens een kijkje op de website. Hier kun je ook direct de beschikbaarheid van de snackwagen controleren en direct een reservering aanvragen. Wij sturen jou vervolgens een scherpe offerte op maat. Pas wanneer jij hier akkoord op geeft, gaan wij de afspraken bevestigen. Omdat wij vaste prijzen hanteren, kom je nooit onverwacht voor hoge kosten te staan.

Similar Posts