Drank

Een cocktailbar huren voor jouw feestje?

Heb je de taak gekregen om een leuk bedrijfsfeest, een verjaardag of een zakelijke bijeenkomst te organiseren? En weet je nog niet precies hoe je dat het beste kunt doen? Dan helpt de informatie in deze blog jou misschien om er een geslaagde middag of avond van te maken! Zelf heb ik meerdere keren feestjes mogen organiseren en daarom weet ik precies wat je nodig hebt. Natuurlijk mag je helemaal zelf bepalen hoe je het feest in steekt, maar mogelijk dat je iets hebt aan deze tips! Lees gauw verder en ontdek wat je in ieder geval niet mag vergeten. 

Zorg voor het juiste geluid en licht

Iets dat heel belangrijk is, zeker voor een feestje, is juiste muziek. Natuurlijk kun je zelf een box neerzetten en een laptop aansluiten, maar beter is het om een leuke DJ of live band uit te nodigen. Zorg voor voldoende boxen, de juiste muziek die past bij het feest en een DJ die weet hoe hij moet draaien! Let er daarnaast op dat je de ruimte leuk aankleedt met vrolijke versiering, lasers, lampjes en alles dat nog meer voor sfeer zorgt. Zeker later op de avond is het belangrijk om dit goed voor elkaar te hebben zodat er kan worden gedanst en gefeest! 

De catering, niet onbelangrijk

Zelf vind ik een feest altijd succes als er lekkere hapjes en drankjes aanwezig zijn. Gasten kun je zo iets lekkers voorschotelen zodat ze niet met een lege maag naar huis hoeven te gaan. Iets dat ik veel mensen aanraad is een cocktailbar huren. Dit zorgt ervoor dat je gasten lekkere cocktails voorgeschoteld krijgen. Vaak kun je kiezen voor meerdere smaken en hier ook nog eens je eigen naam aan geven, helemaal in het thema van jouw feestje! Een cocktailshaker erbij zorgt ervoor dat de gasten ook nog eens worden vermaakt. 

Maar moet je een zakelijk evenement organiseren vanaf de ochtend, dan kun je misschien juist beter een koffiemachine huren. Afhankelijk van het tijdstip en het soort evenement, bijvoorbeeld een beurs, kun je vervolgens de afweging maken om te kiezen voor koffie of cocktails. Wil je daarnaast niet zelf degene zijn die koffie moet maken, dan kun je ook een barista inhuren

Nodig iedereen op tijd uit 

Iets waar ik ook altijd op hamer is om de uitnodigingen op tijd te versturen. Zo kunnen mensen rekening houden met jouw evenement en dit vrijhouden in hun agenda. Daarnaast is het belangrijk om mensen voor te bereiden zodat ze eventueel oppas, vervoer en een plek om te overnachten kunnen regelen.

Met bovenstaande tips weet ik zeker dat jouw evenement of feestje een succes wordt! 

Similar Posts