Nieuws

Eten bestellen in de buurt

Online eten bestellen in de buurt is dé trend van 2021 geworden. Voor de Corona crisis bestelden we wel eens eten bij een cafetaria, Chinees of een pizza, maar verder kwamen we eigenlijk niet. Nu is het heel normaal om een driegangenmenu te bestellen bij een restaurant in de buurt. Ook pannenkoeken of stamppot wordt vaak besteld. En dat kan allemaal dankzij de nieuwe website van ikbestelhorecalokaal.nl. Ikbestelhorecalokaal.nl is speciaal opgericht om de lokale horeca ondernemers te helpen tijdens de Coronacrisis. Ze mochten geen klanten ontvangen, maar konden wel ‘hun’ eten maken voor hun klanten. En dat deden ze dan ook. Dankzij de website ikbestelhorecalokaal.nl konden ze, tegen een gunstig tarief hun klantenbestand uitbreiden en als klant kun je makkelijk eten bestellen in de buurt. Je kunt het bestelde eten ophalen of (hoewel niet in alle gevallen) laten thuisbezorgen.

Eten bestellen bij de lokale ondernemer

De website ikbestelhorecalokaal.nl is ontworpen voor ondernemers én klanten. Heb je geen tijd om te koken of komen er vrienden eten? Kijk dan eens op de website van ikbestelhorecalokaal.nl. Je hoeft alleen maar je adres in te typen en je krijgt een overzicht van ondernemers die zijn aangesloten bij dit platform. Weet je wat je wilt gaan eten dan kun je een keuze maken en de betaling ook gelijk online voldoen. Dat gebeurt via de website van de lokale horeca ondernemer zelf. Je kunt dan ook aangeven of je wilt dat je bestelling wordt gebracht (als dat mogelijk is) of dat je deze ophaalt. Geef ook aan hoe laat je de bestelling wilt ontvangen. De openingstijden van de horeca ondernemingen staan vermeld zodat je ook kunt zien tot welke tijd je iets kunt bestellen en kunt laten bezorgen of ophalen.

Veel keuze en lekker dicht in de buurt

Sinds de website ikbestelhorecalokaal.nl is opgericht zijn er al tal van lokale ondernemers gekoppeld aan klanten in de buurt. Eten bestellen in de buurt kan bij restaurants met verschillende ‘keukens’. Denk hierbij aan de Chinese, de Griekse, de Turkse, de Surinaamse, de Hollandse of de Italiaanse keuken. Bestel eens pannenkoeken of belegde broodjes. Wanneer je tussen de middag weinig tijd hebt, kun je naast belegde broodjes ook eens een Poke Bowl bestellen. Dat is een  traditioneel Hawaiiaans gerecht waarbij rijst in een kommetje geserveerd wordt met verse groenten, vlees of (rauwe) vis, een dressing en een paar toppings. De ingrediënten worden allemaal in kleine plakjes of blokjes gesneden en het is de bedoeling dat je deze Bowl lauwwarm eet. Ben je niet zo voor buitenlands eten, dan kun je ook eenvoudig friet met een kroket bestellen bij lokale ondernemers.

Enorme keuze aan restaurants

Op de website ikbestelhorecalokaal.nl vindt je een enorme keuze aan restaurants waardoor eten bestellen nooit saai wordt. Het maakt niet uit of je een ontbijt, lunch of diner wil bestellen. Iedereen vindt wel een lokale horeca ondernemer die biedt wat hij of zij op dat moment zoekt. Je kunt op de website precies zien wat de openingstijden zijn van de horeca ondernemer waar je eten wil bestellen. Omdat je bij lokale horeca ondernemers bestelt, is het niet moeilijk om je eten zelf op te halen, maar de meeste horeca bedrijven bezorgen de maaltijden ook thuis.

Similar Posts