Nieuws

Wat maakt een hotel een goed hotel?

hotel

Iedereen heeft wel eens in een hotel verbleven. Of het nu een klein of groot hotel is, elke hotel kan op zijn of haar manier slecht of goed zijn. Wat maakt nou dat je kan zeggen dat je in een goed hotel hebt verbleven. In dit artikel lees je wat een hotel in Zwolle een goed hotel maakt.

Goed boekingsproces

Natuurlijk begint het allemaal met boeken. Als het boekingsproces niet soepel verloopt, dan zul je dit bij de start van de vakantie nog niet vergeten zijn. Het hotel begint eigenlijk bij -1. 

Busreis naar hotel

Als je in het buitenland een hotel boekt dan is het belangrijk dat de busreis van het vliegtuig naar het hotel goed geregeld wordt. Als de reis niet plezierig dan zul je al gelijk met een negatief gevoel aankomen bij het hotel.

Prettig ontvangst

Het verblijf begint natuurlijk bij het ontvangst. Als je dit als onprettig ervaart, dan zul je merken dat dit doorwerkt op de rest van je verblijft. Een goede eerste indruk is heel belangrijk. Als je het gevoel dat je vluchtig naar je kamer wordt verwezen dan is dat niet fijn. Je wilt namelijk dat het personeel je hartelijk welkom heet en de mogelijkheden van het resort, de kamer of de omgeving voorlegt.

Schoonmaken kamer

Het is natuurlijk belangrijk dat je op vakantie niet overal mee druk hoeft te zijn. Je gaat namelijk naar een hotel om even niet druk te zijn met schoonmaken of de vaatwasser uitpakken. Het is wel belangrijk dat het schoonmaakpersoneel de schoonmaaktaken goed uitvoeren.

Eten en drinken

Het eten en drinken in het hotel moet natuurlijk ook van goede kwaliteit zijn. Het is in ieder geval belangrijk dat het hotel de verwachtingen (die geschept worden op het internet of bij het reisbureau) waar kan maken.

Klachtenafhandeling

Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar hoe daar vanuit het hotel op word geanticipeerd is van groot belang. Gaat het hotel er nonchalant mee om? Of word er geïrriteerd gereageerd op je klacht? Dan is het belangrijk dat je dit aangeeft bij de organisatie waarbij je hebt geboekt.

Similar Posts