Eten en Drinken

Koffiezetapparaat uit de Philips serie 3200

Houd je erg van koffie drinken, maar heb je er geen tijd voor om de barista uit te hangen dan zijn er handige koffiezetapparaten voor je die je kan gebruiken om de meest wilde kopjes koffie mee te zetten. Je koopt ze de luxe varianten al vanaf een euro of 300, de goedkopere versies liggen rond de 80 en de high end versies die te vinden zijn zijn er voor 700. Elke apparaat verschilt erg in complexiteit en functionaliteit. De meest simpele varianten doen hun basisfunctie erg goed: gewoon koffiezetten door heet water door de koffie en het koffiefilter halen, maar meer doet het ook niet. De luxere varianten kunnen bijvoorbeeld twee koppen tegelijk zetten en hebben keuzes in het soort kop koffie dat gezet wordt.

Philips espresso machine voor het gemak

De Philips serie 3200 espresso EP3241/50 is er voor de echte kenner. Deze espresso machine maakt niet alleen een gewone bak koffie, maar kan zoals de naam al zegt ook espresso’s klaarmaken. Met dit koffiezetsysteem geniet je van je favoriete bak op de doorsnee dagen, maar ook op de speciale dagen. De twee spuitkoppen zorgen ervoor dat je koffie beker sneller gevuld wordt. Het systeem kan ook melk bereiden voor de liefhebber die graag een wat romigere kop drinkt. Het LatteGo-systeem dat in het koffiezetapparaat ingebakken is geeft bijzonder zacht opgeklopt melkschuim. De ronde opschuimkamer en de razendsnelle bewegingen van het mixonderdeel klopt melk met lucht op in een rap tempo. Daarbij voegt de machine het gladde schuim toe aan jouw bakje koffie op de juiste temperatuur

Met intuïtief display om je koffie te kiezen

Daarnaast is het intuïtieve display voorzien van knoppen met symbolen zodat je eenvoudig jouw gewenste koffie type kan selecteren. Je kan hierbij niet alleen het soort bepalen, maar ook de sterkte en hoe vol de koffiekop moet worden. Er zijn drie verschillende instellingen die je kan variëren in het My Coffee Choice menu. Het maken van een heerlijke kop koffie met verse bonen is op deze manier heel gemakkelijk.

Schoonmaken van de EP3241/50

Heb je het koffiezetapparaat eenmaal gebruikt dan kan je het zonder enige moeite schoonmaken mede dankzij de volledig afneembare onderdelen. In elk koffiezetapparaat dat geheel automatisch functioneert is de zetgroep het hart van de koffiemachine. Doordat dit deel bij deze variant geheel afneembaar is kan je het van boven tot onder reinigen met de kraan.

Opslag van koffiebonen

Een speciaal ontworpen reservoir waar de bonen in bewaard worden houd ze vers en behoudt hun aroma. Jouw geliefde koffiebonen raken hun smaak en geur zodoende niet kwijt waardoor je altijd van verrukkelijk aromatische koffie kunt genieten. Een klein extraatje is dat de opslag voor de bonen tevens het geluid van de koffiemolen reduceert tijdens het malen.

Similar Posts