Eten en Drinken

Wie wilt u graag een theepakket cadeau geven?

Mijn moeder en ik hebben een hele goede band. Alhoewel ik al een paar jaar niet meer thuis woon maar op mezelf, komt mijn moeder geregeld langs. De ene maand wat vaker dan de andere maand maar toch proberen we eens in de paar weken een dag vrij te plannen zodat we samen leuke dingen kunnen doen. Mijn moeder komt dan vaak richting mij en we zijn dan vaak de hele dag in de stad te vinden. Mijn moeder en ik houden beide namelijk erg van shoppen. Aan het einde van een dag shoppen gaan we altijd naar de markt om hier allerlei groentes en fruit te kopen. Mijn moeder en ik houden beide namelijk ook heel erg van koken. Op de markt is het rond een uur of half 5 altijd erg voordelig om je slag te slaan. De marktlieden gaan dan namelijk bijna naar huis en willen dan nog snel even van hun laatste voorraden af. Ik sla dan vaak mijn slag en haal voor enkele euro’s grote tassen vol groentes. Hierna gaan mijn moeder en ik vaak weer richting mijn huis waar we gezellig een aantal kopjes thee drinken op mijn balkon. Omdat ik mijn moeder zo dankbaar ben voor alle leuke dingen die we vaak samen doen en de goede band die we daardoor hebben wilde ik haar dit jaar voor haar verjaardag een leuk cadeau geven. Mijn moeder is alleen wel een persoon die altijd als ze iets wil, dit alsnog zelf koop. Hierdoor is het heel lastig om een leuk cadeau voor haar te verzinnen. Na een tijdje nadenken en zoeken op het internet wist ik wat ik wilde, ik wilde mijn moeder een theepakket cadeau geven. Hierbij heb ik een mooie kaart geschreven over hoe dankbaar ik ben met onze band. Het theepakket zit vol leuke smaken en zo kunnen we nog vaak samen theetjes drinken op het balkon. Een theepakket cadeau geven was een erg goede keuze! Dit cadeau heb ik besteld via de site my-moments.nl.

Een theepakket cadeau geven, super leuk cadeau

Ik heb toen dus een theepakket cadeau gegeven aan mijn moeder. Ze vond het een erg leuk cadeau. Ook de kaart die ik er bij geschreven had kon mijn moeder erg waarderen. Ik ben heel blij dat ik de site van my moments heb gevonden want hier heb ik het mooie pakket besteld. Op deze site zijn veel verschillende soorten pakketten verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen. De bestelling werd ook heel snel geleverd, iets wat ik heel erg fijn vond.

Echt een aanrader

Als u ook nog een leuk cadeau zoekt om te geven aan uw moeder of bijvoorbeeld uw beste vriendin dan raad ik u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de site van my moments. Alhoewel een theepakket cadeau geven niet het eerste was waar ik aan dacht, vond ik het erg geslaagd om een theepakket cadeau te geven. Kortom;

  • neem een kijkje op de site
  • kies een van de originele theepakketten uit
  • geef het theepakket in combinatie met een mooie brief of kaart

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik, veel plezier met een theepakket cadeau geven!

Similar Posts