Eten en Drinken

Wat je wensen ook zijn, met de hert producten van Cuno Moormann zit je altijd goed

Beeld je het volgende even in: een prachtig stevig stuk hertenbiefstuk wat nog dampend van de BBQ afkomt. De aroma’s bereiken je neus en het water begint in je mond te lopen. Je snijdt hem door en het mes glijdt er zo doorheen en je ziet de rode binnenkant, precies zoals jij hem lekker vindt. En wanneer je de eerste hap neemt en het sap in je mond stroomt wanneer je in het malse vlees bijt ontstaat er een smaaksensatie zoals in die in je dromen. Deze ervaring is er een die je alleen met hert producten hebt van de beste kwaliteit. En lucky you! Dit is nu binnen handbereik, in dit artikel vertellen we je hoe jij daarvoor kut zorgen. 

Hert producten, wat zijn dat?

Bambi kennen we natuurlijk allemaal, het schattige diertje dat in het bos leeft. En laat dit diertje nou juist erg lekker smaken. Echt niet vervelend bedoeld, maar een feit is het wel. Bij Cuno moormann produceren en leveren ze allerlei soorten hert producten van de hoogste kwaliteit. Je kunt denken aan bijvoorbeeld technische delen van het hert zoals:

 • Hertenschouder
 • Hertenbout
 • Hertenruggen
 • Hertennekken

Maar je kunt ook denken aan al gesneden of porties van hert producten bij hen afnemen. Dit maken ze dan op maat precies zoals jij dat wilt, denk aan;

 • Herten goulashvlees
 • Hertenpoulet
 • Hertenrugfilet
 • Hertenbiefstuk

En dan zijn we er nog niet, Cuno moormann heeft namelijk ook een rokerij waarin zij gegaarde hert producten produceren zoals:

 • Gedroogde hertenham
 • Gerookte hertenham
 • Kant en klare hertengoulash
 • Sous-vide hertproducten
 • Hertencarpaccio

Om te garanderen dat de hert producten van de hoogste kwaliteit zijn importeert Cuno moormann hun producten van vaste toeleveranciers. De hertjes komen zo dus alleen uit de vrije wildbaan in Oost-Europa, Spanje, Nieuw-Zeeland en Nederland. Heb jij een bedrijf en val je onder de industrie retail, voedingsmiddelen, cateraars en groothandels, importeurs en exporteurs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier geven ze namelijk niet alleen om de kwaliteit van het vlees maar ook om de kwaliteit van de service.

Waarom Cuno moormann?

Zoals aangegeven is service belangrijk. Zo hebben ze voor elke klantgroep de mogelijkheid om jouw wensen waar te maken op het gebied van etikettering en verpakking. Ontvang jij je hert producten liever in bulk? Dat kan. Ontvang je ze liever met jouw eigen etiket en retail verpakking zodat ze direct in de verkoop kunnen? Dat kan. Met de jarenlange ervaring is geen wens te gek. Het familiebedrijf bestaat namelijk al sinds 1959. Sinds dien is het bedrijf flink gegroeid tot wel 50 medewerkers. Maar uiteraard gelden de strenge kwaliteitseisen nog steeds. Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar hert producten om te verkopen of om te verwerken? Ga dan snel naar www.moormann.nl om te kijken wat het bedrijf voor jou kan betekenen. Daarnaast kun je ook altijd een mailtje sturen of zoals je weet, de beller is sneller. Heb je nog vragen of wil je nog iets anders kwijt? Bijvoorbeeld jouw ervaring met deze aanbieder? Wij horen graag jouw ervaringen. We vinden het belangrijk om niet alleen onze eigen ervaring, maar vooral de ervaring van de klant mee te nemen. Zorg er daarom voor dat jij ook je stem laat horen!

Similar Posts