Drank

Koffie op locatie

Wil je ook koffie kunnen serveren op jouw feest, beursstand of evenement? Bij Bar Company hebben we de meest uiteenlopende opties voor heerlijke koffie op locatie.

De diversiteit van onze koffie op locatie

Met onze mobiele koffiebars kan je op jouw speciale gelegenheid de lekkerste koffie serveren in de stijl van jouw feestje.
Een gepersonaliseerde koffiebar, een koffiefiets, een koffie tuk tuk of gewoon een koffiemachine huren, het is bij ons allemaal mogelijk. Daarnaast krijg je van ons een persoonlijke koffiekaart met alle denkbare koffies en melkkoffies.
De melkkoffies zijn voorzien van leuke vormpjes in het melkschuim (latte art) bereidt door een van onze ervaren barista’s. Ook kun je kiezen voor de koffie printer, waarmee je alles wat je maar kan verzinnen op het melkschuim kan laten printen.

Enthousiaste barista’s die er een feestje van maken

Naast het maken van heerlijke koffie zijn onze barista’s representatief, proactief, getraind in gastheerschap en zorgen letterlijk voor een warm ontvangst van jouw gasten. Bovendien kunnen ze je alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso.
Wil jij een koffiebar op jouw locatie? Neem dan vrijblijvend contact met Bar Company voor meer informatie.

Similar Posts