Vakantie

Feesten in de nacht en tot rust komen op campings Costa Brava

Campings Costa Brava

De kust in het noordoosten van Spanje wordt Costa Brava genoemd (wilde kust). Hier zijn veel leuke plekken om te bezoeken, zoals Tossa de Mar, Blanes en Lloret de Mar. Hier zijn super veel leuke dingen te doen en campings Costa Brava hoort hierbij. Overdag kun je uitstapjes maken om de cultuur te bewonderen, heerlijk te genieten van de Catalaanse keuken en de mooie steden en dorpen te bezoeken. ‘s Avonds kun je genieten van het nachtleven van bijvoorbeeld Lloret de Mar en vervolgens kom je weer tot rust op de camping in je eigen caravan, chalet of huisje.

Het nachtleven van Lloret de Mar en andere badplaatsen

Lloret de Mar is ‘the place to be’ als je een vakantie wilt waarbij je kan feesten, uitgaan en nieuwe mensen kan ontmoeten. Er zijn talloze clubs, casino’s en disco’s om te feesten en vakantie te vieren. Lloret de Mar is een van de bekendste en populairste vakantiebestemmingen in Nederland en België, waardoor er veel Nederlandse cafés en eettentjes aanwezig zijn. Ook zul je veel Nederlanders en Belgen tegenkomen wat toch een vertrouwd gevoel geeft. Niet alleen Lloret de Mar heeft veel uitgaansgelegenheden, maar ook badplaatsen als Blanes en Calella bieden dit aan. Ben je dus op zoek naar een leuke, gezellige feestvakantie? Kijk dan naar campings in Costa Brava voor het ultieme vakantiegevoel!

Campings Costa Brava

Genieten met familie en vrienden

Het is natuurlijk belangrijk dat je geniet op vaknatie. het leifst kun je dit doen met familie en virenden. Op de campings van Costa Brava, zul je genoeg te doen hebben voor een groep. zo kun je naast het lekkere weer geniten van leuke activiteiten waar de hele groep mee kan doen. maak van tevoren goede afspraken en kijk naar de mogelijkheden voor een groep. wellicht nemen jullie meerdere verblijven geschikt voor grote groepen. Kijk gelijk op de site voor een goede planning.