Eten en Drinken

Bezorg je gasten een heerlijke zomer met een slush puppy machine

We mogen weer! De zon schijnt, de terrassen lopen vol, iedereen is blij en opgelucht dat we weer heerlijk kunnen genieten van een hapje en een drankje bij onze favoriete horecazaken. Hoe zorg je er nou voor dat je je gasten een topzomer bezorgt en je personeel zo effectief en prettig mogelijk kan werken? Denk eens aan het aanschaffen van nieuwe apparatuur zoals een slush puppy machine en een koelcel.

Een slush puppy machine valt altijd in de smaak

Wat past er beter bij het zomergevoel dan een heerlijke slush puppy? Een tijdloos product wat jongeren nog steeds ontzettend leuk vinden en wat voor de wat oudere jongeren zorgt voor een flinke golf nostalgie. Je ziet dit product steeds meer op de markt verschijnen, dus het is duidelijk dat de vraag naar dit product steeds groter wordt. Alleen al wanneer mensen zien dat horecazaken een slush puppy machine hebben, worden ze enthousiast. Naast het feit dat dit een populair product is(en blijft), is een bijkomend voordeel dat de machine gemakkelijk te bedienen en schoon te maken is. Tijdens drukke periodes kan de klant snel bediend worden en je bent na je dienst niet nog uren bezig met het schoonmaken van de machine. Schoonmaken is namelijk zeer eenvoudig en is zo gepiept. Dit is dus HET perfecte moment om een slush puppy machine aan te schaffen. Je gasten en personeel zullen je enorm dankbaar zijn.

Een koelcel om alles koel te houden

Een ander voorbeeld van een product dat het leven makkelijker maakt, is een koelcel. Misschien denk je dat dit alleen bedoeld is voor hele grote zaken en niet voor de gemiddelde horecazaak, dit is echter een valse aanname. Koelcellen bestaan er in alle soorten en maten. Ook kleinere zaken zijn er bij gebaat. Een groot voordeel is dat de producten continu op dezelfde temperatuur blijven(de temperatuur daalt niet zo snel als bij een koelkast wanneer de deur een tijdje open staat). Een ander voordeel is het overzicht. Je ziet in een oogopslag welke producten nog op voorraad zijn. Het laatste, en misschien wel belangrijkste voordeel, is natuurlijk de ruimte. Nooit meer moeten proppen en zoeken naar een plekje om je net binnengekomen producten kwijt te kunnen(en die leveranciers komen natuurlijk altijd net op het moment dat het druk is). Gewoon je spullen in de koelcel kunnen zetten, zonder gedoe. Heerlijk!

Vele horecazaken hebben de stap al gemaakt naar vernieuwing. Bovenstaande producten zijn op dit moment de producten om in te investeren

Similar Posts