Restaurant

Uit eten nabij Nijmegen: ga eens hierheen

Uit eten nabij Nijmegen

Uit eten nabij NijmegenUit eten nabij Nijmegen moet jij echt een keertje doen bij Le Steak. De naam suggereert misschien dat jij hier alleen vlees kunt eten, maar dat is niet zo. Hier kun jij namelijk ook genieten van een heerlijke moot zalm of een van de andere heerlijke gerechten die zij op hun kaart hebben staan. De eerste keer dat ik hier kwam, wist ik niet wat ik moest kiezen. Het aanbod is hier namelijk gigantisch en het ene lijkt nog lekkerder dan het andere. Toch is het mij uiteindelijk gelukt een keuze te maken en ben ik toen ter tijd gegaan voor kip. Dit was heel erg lekker en ik had ook zeker genoeg gegeten. Ik was daar met mijn vriend en wij hadden toen meteen afgesproken om nog vaker te gaan. Met mijn verjaardag afgelopen maand zijn wij weer een keertje gegaan. Dit was samen met de hele familie, waarbij wij gebruik hebben gemaakt van een groepsarrangement. Hierbij betaal jij een vaste prijs per persoon voor het voedsel. Iedereen heeft alsnog genoeg keuze, maar zo weet jij precies waar je aan toe bent qua afrekening. De bediening ging heel erg goed, ondanks dat wij zelf een beetje chaotisch en met veel mensen waren.

Ga hier eens uit eten nabij Nijmegen

Uit eten nabij Nijmegen

Mocht jij dus een keertje uit eten nabij Nijmegen willen, breng hier dan zeker eens een bezoekje aan. Het fijne is dat zij goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. Natuurlijk kan op de fiets komen ook, maar zelf woon ik helaas niet zo in de buurt. De inrichting is heel erg passend en daardoor is de sfeer hier echt top. Op hun website kun jij het hele menu vinden, waardoor jij ook van tevoren al kunt nadenken over wat je gaat kiezen. Ga hier zeker eens langs binnenkort!

Similar Posts