Restaurant

Payroll in de horeca

Payroll in de horeca

Payroll: meer tijd voor uw horeca onderneming

Dat het hebben van een eigen horeca onderneming het mooiste is wat er bestaat, hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen. Het is hard werken, maar ondertussen krijgt u er veel gezelligheid voor terug. U wilt er als horeca ondernemer natuurlijk zoveel mogelijk zijn voor uw gasten. Helaas kan het zo zijn dat u daarin beperkt wordt door alle administratieve rompslomp die er bij het ondernemen komt kijken. Gelukkig is daar een oplossing voor: payrolling! Lees snel dit blog om erachter te komen hoe payrolling u verder helpt.

Tijd voor het échte ondernemen

Met payroll in de horeca geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dat kan er handig zijn binnen de horecabranche. Dat men binnen de horeca flexibel moet zijn, weet u natuurlijk als geen ander. Door al uw juridische en administratieve taken en financiële verplichtingen uit handen te geven, heeft u meer tijd over voor uw gasten en uw personeel. Geen zorgen: u blijft zelf de operationele baas in uw eigen zaak.

Voordelen van payroll in de horeca

Binnen de horeca staat beleving centraal. Of u nu een restaurant runt, een café of een hotel. U wilt mensen een zo fijn mogelijke ervaring bezorgen. Dat is de reden dat u ondernemer binnen de horeca bent geworden. Niet om bezig te zijn met het administratieve gedoe van een loonadministratie. Door voor een payroll constructie te kiezen, zorgt u ervoor dat het payroll bedrijf straks verantwoordelijk is voor de gehele loon- en personeelsadministratie. Hierbij draagt u ook meteen het juridisch werkgeverschap over. U hoeft zich dus niet alleen maar niet meer druk te maken om het uitbetalen van loon, maar ook het risico op ziekte en arbeidsongeschiktheid is dan niet meer uw zorg. Zo hoeft u zich dankzij payrolling niet langer druk te maken over arbeidscontracten, verloning, verzekeringen en ziektekosten. Dit wordt allemaal voor u geregeld. Voor uw personeel verandert er ook nagenoeg niks: ze zien alleen een andere werkgever op hun loonstrookje staan.

Het laatste nieuws

De horeca wereld verandert en ontwikkelt snel. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de horeca, hou ons blog goed in de gaten.

Similar Posts