Meubels

Een kroegtafel voor een bar of kroeg

Als je een nieuwe kroeg hebt, of al een bestaande kroeg waarvan je de inrichting wil veranderen, dan kun je online gemakkelijk een nieuwe kroegtafel bestellen en nieuwe stoelen. Je hebt dan vaak de keuze uit een breed assortiment, zowel nieuw als tweedehands. Ook kun je vaak bekijken hoeveel stuks er op voorraad zijn van de kroegtafel, dit is handig wanneer je een bepaald aantal tafels wil bestellen. Maar welke verschillende kroegtafels zijn er dan allemaal?

Verschillende kroegtafels

Wanneer je een nieuwe kroegtafel uitzoekt, heb je veel keuze. Zo kun je eerst kijken naar wat voor tafelblad je wil, bijvoorbeeld een marmer tafelblad of een houten tafelblad. Je kunt ook vaak kiezen tussen een ronde of een vierkant tafelblad. Daarna kijk je wat voor onderstel je mooi vindt, want deze kunnen ook verschillen. Zo heb je onderstellen bestaande uit één dikke poot, maar ook onderstellen die bestaan uit vier poten. Als je een mooie tafel hebt uitgezocht, kun je hier ook bijpassende stoelen bij uitzoeken. Met nieuwe stoelen heb je vaak keuze uit een breed assortiment, maar het kopen van tweedehands stoelen is ook een mogelijkheid. Naast stoelen en een kroegtafel, kun je ook een heel gebruikt terrasmeubilair horeca bestellen. Hoe werkt dit dan?

Gebruikt terrasmeubilair horeca bestellen

Het is vaak een goede keuze om gebruikt terrasmeubilair horeca te bestellen, in plaats van nieuw meubilair. Meestal is gebruikt terrasmeubilair horeca namelijk ook nog gewoon van goede kwaliteit en kan je het nog lang gebruiken. Je hebt misschien wat minder keuze dan bij een nieuw assortiment, maar wellicht kun je alsnog mooi terrasmeubilair vinden in het tweedehands assortiment. Overigens kun je hier vaak ook losse tafelbladen vinden, en losse onderstellen. Maar naast horecameubilair, kun je bij hetzelfde bedrijf vaak ook voor andere spullen terecht die je kunt gebruiken in de horeca. Welke producten kun je daar dan nog meer aanschaffen?

Andere horeca spullen

Naast meubilair, kun je vaak bij een webshop voor horeca meubilair ook terecht voor barren, podiumdelen, klapstoelen of verlichting. Alle assortimenten worden vaak ook aangevuld of veranderd, dus als je binnenkort je horecabedrijf een make-over wil geven is het handig om de webshop in de gaten te houden. Zorg ervoor dat je gasten heerlijk kunnen zitten op je terras met fijn terrasmeubilair, en maak het extra sfeervol door de juiste verlichting op te hangen! En ga je dan voor nieuw terrasmeubilair, of tweedehands? Beiden een goede keuze!

Similar Posts